Et vinterbryllup uten å fryse

maxresdefault

Et fantastisk vinterlandskap dekket av nysnø er en perfekt ramme for et bryllup. Det er noe magisk med snøen, spesielt hvis du er så heldig at månen er fremme. Ulempen er at det kan bli veldig kaldt, noe som gir røde neser og rennende øyne. 

Selve bryllupet vil jo feires innendørs, men bilder tas gjerne utendørs. Det er heller ikke uvanlig at man beveger seg endel utendørs, slik som til og fra lokalet. Så tilbehør er viktig for å sikre at bildene blir fylt med glade gjester, uten røde neser. 

Kunstig pels i flere farger

Det finnes mange typer kunstig pels, i flere prisklasser og kvaliteter.  Velger du fra øverste hylle får du et varmt og ikke minst, elegant tilskudd til brudekjolen. En hvit brudekjole kan enkelt kombineres med både hvit, brun, rød eller svart bolero eller lignende. 

Velger du god kvalitet, hever sjalet eller boleroen brudekjolen og hjelper å skape en helhetlig stil som folk husker.  De fleste brudesalonger eller nettbutikker har et bredt utvalg av forskjellig modeller og kvaliteter. Dette er et sted å begynne, men du kan gjerne også prøve spesialbutikker som har fokus på kunstig pels. 

Vinter kappe 

En kappe lukkes i halsen og faller rett ned fra skuldrene. Noen modeller har åpninger til armene, andre ikke. Du får dem i flere lenger. Noen går helt ned til bakken, mens andre stopper rett ved hoften. 

Fordelen med en slik kappe er at du kan ha den lukket når du er ute i kulden, så kan den åpnes for å vise frem kjolen under. 

Selve kappen kommer også i flere varianter, design og kvalitet. Vi anbefaler absolutt at du går for en farge som matcher brudekjolen. Ikke vær redd for å velge et luksuriøst material som også er varmt; fløyel, semsket stoff, silke inni, muligheten er flere. 

Inkluder interessante detaljer langs kanten på kappen eller på ryggen. Dette kan være broderier, glitrende steiner eller kunstig pels. Husk å velge et passende smykke i halsgropen som du bruker til å lukke kappen med. 

Varme strikkeplagg

En strikket bolero, et strikket sjal, eller lignende er en mer uformell, men varm løsning for en vinterbrud. Mange bruder vil synes at et strikket plagg er mykere og mer uformell enn de andre løsningene. Ofte er også et strikket plagg enklere å legge fra seg, og ta på igjen. Den blir ikke krøllete og holder formen selv etter en lang dag. 

Strikkeplagg er også mer fleksibelt på den måten at du kan velge forskjellige design og fargekombinasjoner. En tynn ulltråd eller en tykker bomullstråd, mulighetene er mange. Har du noen i familien eller i vennekretsen som er flink til å strikke, kan dette være en perfekt anledning for dem å gi deg den perfekte gaven. Elsker du glitter, kan perler og annet festes på tråden og skape et glitrende inntrykk. 

Gulltråd, sølvtråd og farget tråd kan du også få inn i designen. Her kan du ta opp elementer fra brudekjolen slik som blomsterdetaljer, farger eller pyntsteinene som dekker brudekjolen. Målet er å være varm og elegant.  

Back To Top